Informācija par to, kā mēs izmantojam sīkdatnes

Mūsu tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai palīdzētu nodrošināt Jums ērtāku mūsu vietnes pārlūkošanu, kā arī ļauj mums uzlabot mūsu vietni. Turpinot pārlūkot vietni, Jūs piekrītat mūsu sīkdatņu izmantošanai.

Sīkdatne ir neliels fails ar burtiem un cipariem, kas tiek saglabāta Jūsu pārlūkprogrammā vai Jūsu ierīcē (datorā, telefonā vai planšetē), kad Jūs apmeklējiet mūsu vietni, ja Jūs tam piekrītat. Sīkdatne satur informāciju, kas tiek pārsūtīta uz Jūsu datora cieto disku. Sīkdatnes tiek izmantotas, lai saglabātu informāciju par Jūsu apmeklējumu, piemēram, Jūsu izvēlētos valodas iestatījumus, un palīdz uzlabot vietnes pārlūkošanas pieredzi, padarot to efektīvāku un lietotājam draudzīgāku.

Mēs izmantojam pll_language valodas sīkdatnes. Tās saglabā Jūsu izvēlēto valodas iestatījumu. Kad Jūs apmeklējat mūsu vietni, šīs sīkdatnes palīdz automātiski parādīt vietnes saturu tajā valodā, kuru Jūs izvēlējāties iepriekšējā apmeklējuma laikā, nodrošinot Jums ērtāku vietnes pārlūkošanu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka trešās puses (tostarp, piemēram, ārējo pakalpojumu sniedzēji, piemēram, tīmekļa datu plūsmas analīzes pakalpojumu sniedzēji) arī var izmantot sīkdatnes, pār kurām mums nav kontroles. Šīs sīkdatnes, visticamāk, būs analītiskās/veiktspējas sīkdatnes vai mērķētās sīkdatnes.

Jūs varat bloķēt vai dzēst sīkdatnes, aktivizējot Jūsu izmantotās pārlūkprogrammas iestatījumu, kas ļauj atteikties no visu vai dažu sīkdatņu iestatīšanas. Tomēr, ja izmantojat pārlūkprogrammas iestatījumus, lai bloķētu visas sīkdatnes (tostarp būtiskās sīkdatnes), iespējams, nevarēsit piekļūt visai mūsu vietnei vai tās daļām.